Vill minnas denna kväll med dig i Stadsparken (Örebro)...

["Sveriges vackraste park 2004"]

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill minnas denna kväll med dig i Stadsparken (Örebro)...

["Sveriges vackraste park 2004"]




Februari promenad på tu man hand (haiku)


Vilken köld ikväll!

Men vad gör det? sade jag

Hjärtat ditt är varmt.




Bunden vers (Haiku) av Jer
Läst 657 gånger
Publicerad 2007-02-04 20:27



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härliga rader..man blir faktiskt varm i hjärtat själv när man läser!
2007-03-02

  ordterroristen
riktigt riktigt vackert Jer! Vanligtvis är jag allergisk mot haiku\'s där titeln har något att göra med innehållet, bland annat för att det förstör lite konceptet med haiku. Men här kan jag inte annat säga att det inte alls stör mig. Det är istället bara så väldigt vackert! Textfärgen är perfekt. Kärleksfull men ändå sorgsen färg som jag tycker antyder att du fullkomliga minnena är de som smärtar mest..

M a g i s k . b i l d . d u . m å l a d e . u p p . h ä r!
Jag förstår att du inte vill glömma det här, jag har liknande minnen som jag faktiskt tror aldrig kommer försvinna för mig om jag inte träffar henne igen. Sorligt det där, det är en väldigt vacker bild som passar perfekt till din text (har du målat den själv?). I vilket fall så lockar den fram mycket känslor hos mig, vilket kännetecknar bra texter & haiku\'s.

Tills vidare min vän,
GVD & Rock on!
/osse.
2007-02-04

    Vildrosen
Är man kär så...är man... : )
2007-02-04

  Lapptanten
Underbar tanke!
2007-02-04

  Lilla My* VIP
O med ett varmt hjärta kommer man långt även om i en kall värld!
Vacker tanke!:)
2007-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer