Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömda drömmar

Ett krossat ägg
Som kläckts av yttre press

Ett infekterat sår
Som sprack av för mycket var


Rinner
Äggulan
Varet

Den gröna tjocka sorgen
De bleka bortglömda drömmarna

Vad finns kvar?




Fri vers av Fuji Hoffmann
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-01-31 08:23



Bookmark and Share


    Matilda Fransson
Jättebra bra dikt gosing!
2005-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Fuji Hoffmann