Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bimbodagis

doften av nybakat bröd är tyngd av klichéer
doften av nybakat bröd är inget man gärna drar upp
doften av nybakat bröd, av jäst och mjöl och vatten
som värms upp i en ugn
doften av nybakat bröd lämnar ingen oberörd
alla berörs av doften
av nybakat bröd
doften av nybakat bröd används som försäljningsknep vid husköp
doften av nybakat bröd luktar klyschiga barndomsminnen och disneyfigurer av plast
i en lycklig barndom finns bara doften av nybakat bröd
när brödet är nybakat ger det ifrån sig en doft
den doften - av nybakat bröd - kan fylla en hel människa med hemkänsla
doften av hemtrevnad; den sammanfattas i doften av nybakat bröd
nybakat bröd mättar men doften av nybakat bröd tröstar

inte
doften av nybakat bröd gör ingen lycklig barndom
doften av nybakat bröd är förrädisk
tyngd av skam är doften av nybakat bröd
ingen bryr sig om det inte doftar nybakat bröd




Fri vers av c.c
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-02-04 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c