Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig lite mer känselspröt här

samla ihop dina långa skosnören och knyt
fast ett hopprep i mitt hår så går vi
skynda dig, koka spagettin och lägg
tjocka lager med eyeliner kom ge
mig lite mer känselspröt här

igår fastnade jag i telefonsladden och
dog nästan

du vet, jag orkar aldrig knyta och
jag snubblar alltid omkring jag
hoppar i otakt och är lite allmänt
trasslig sådär håret är alltid rufsigt jag
använder inte kniven jag snurrar
runt gaffeln istället jag
tvättar inte ansiktet när
jag ska sova och vaknar med
smetigt smink jag pratar kanske lite
för mycket i telefon, men kom
ge mig lite mer känselspröt här




Fri vers av c.c
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-12 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c