Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du börjar bli tjock: kalla det kvinnligt kalla det manligt

jag är edith södergran jag är en penetration
jag är en idébildning i ett rött rum jag är august
strinberg jag är hans mamma jag är allergisk mot
tankenötter jag är mannen i ditt liv jag är samma
person som förföljer dig genom parken jag är jesus
enda dotter jag är hemma nu älskling

kom ge mig stryk kom stryk mig över ryggen
stryk mina kläder älskling stryk till honom åt mig

du är det fulaste på jorden du är en supernova
i gladpack du är nästan en man du är fastvuxen
i din yrkesroll du är selma lagerlöf du är halstabletten
som inte gör nån verkan du är behändig när du sover
du är tystare än förr du är pär lagerkvist du är precis
som alla andra före dig du är aldrig hemma älskling




Fri vers av c.c
Läst 455 gånger
Publicerad 2007-02-08 10:23



Bookmark and Share


  stella
Väldigt tilltalande text, ett rinnande vatten.
2007-02-08

  reagan
Jag ser att du kan din litteraturhistoria väl ;) Gillar hur du leker med tanken på att man kan vara vem som helst i fantasin. Jag tycker verkligen om sättet du använder ord.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c