Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallt

det var så jävla kallt
minns jag
då jag träffade dig
du hade en ful jacka
såg varm ut
jag har glömt så mycket sedan dess
blir det kallare?




Fri vers av c.c
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-05 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c