Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igelkottens taggiga historia om hjärta och smärta

att föda fram en igelkott är nog taggigt som fan
men det vet jag inget om för det har jag
aldrig gjort istället så brukar jag bitas så hårt
i öronsnibben att stackarn under skriker men jag
tror inte heller att han kan fatta hur jävla ont
det skulle göra att ha en igelkott i musen men
vem vet de kanske skulle komma bra överens
igelkotten, musen och mannen




Fri vers av c.c
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-02-15 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c