Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skimrande juvel

Skimrande natt
Skimrande ljus

Stjärnor stråla
Stjärnor blinka

Månens silver
Månens reflektion

Jorden belysa
Jorden vila

Stilla natt
Stilla värld




Fri vers av Mats L.
Läst 415 gånger
Publicerad 2005-01-31 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.