Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte få någon tillfredställelse

jag är förstörd av ett bullrande
skratt som aldrig kan sluta att
rullar gör åskan och vågor och
sten men mest av allt rullar ditt
skrattar och rullar och bullrar tills
ingenting annat kan höras av buller av
åska av vågor av stenar som rullar som
skrattet som rullar
rullar som skrattet av det som jag hör av
vågor av stenar som rullar
skrattet stenar som rullar som skrattet rullar
som åska som vågor som rullar av skrattet




Fri vers av c.c
Läst 310 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c