Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skriker efter en genväg

ibland när jag ska hem det kan vara på
natten eller på dagen eller när som helst
på dygnet eller när jag är hemma
och ska med en buss då brukar
jag ta en genväg över kyrkogården

när jag ska hem eller till bussen
när som helst då brukar jag
gena över kyrkogården

på väg hem eller till bussen
brukar gena över kyrkogården

hem eller buss
gena över kyrkogården

hm el bss
gna övr krkgrdn

h e s
g ö k




Fri vers av c.c
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c