Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rå(ka)vara

sveriges statsskick är monarki
hej och välkommen
mina händer luktar av plast
men det skiter väl du i
jag sitter här med mina falukorvsfingrar fastklämda i brevlådan

utvärdering: ibland är du lite väl hårdhänt
våldsamt - långsamt
fast hela min säng är full av endorfin
och i sverige har vi en kung och ett fosterland
men du säger långsamt
med min faluröda hand

mina händer luktar av mellanösternolja
sängen är gjord av adrenalin
säg inte långsamt
kom (för freden) kyss mig våldsamt




Fri vers av c.c
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c