Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synas men inte finnas

söta pojken
rara flickan
vackra kvinnan
unga herren
lyssna visa?
köpa blomma?
skänka slanten?
lyssna noga?
jag vara fattig
jag sova gata
jag vara hungrig
jag frysa natten

söta pojken
rara flickan
vackra kvinnan
unga herren
sparka röven!
spotta ansiktet!
kasta blicken!
skänka slanten?




Fri vers av c.c
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-02-04 22:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du vara rolig, tösabit
får det vara en tårt bit?
tror jag får hjärtinfarkt
av dina o(t)roliga texter

texten får fyra
napoleonbakelser
(dom utan ägg)
2007-03-15
  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c