Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köp mig en ny klänning

säg att du älskar mig
teveprogrammet som börjar
disken som måste torkas
nerför mina kinder är det inte snön?

jag andas in en fem hundra spänn som blev över
en ny lägenhet och det sparas in
köp mig en ny klänning till alla hjärtansdag

teveprogrammet som börjar snart
pausen mellan två program och rea
säg att du älskar mig
men teveprogrammet börjar ju snart
bara reklam först
köp mig en klänning för fem hundra spänn




Fri vers av c.c
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-02-04 23:58



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
jag gillar det vardagliga uppgivna språket, lite kritik mot massmedier och slentrian...
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c