Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två lax typ

Vi skulle öla upp en hundring eller två, Guran, Löken och jag. Vi kan la grunda med en sjuttis, sa någon och så knatade vi iväg till systemet. Uret var bara barnet och mens vi traskade kläckte Guran en idé om aftonens aktiviteter. Let’s rock’n’roll, det var vad han sa och vi tänkte att tja visst schysst det kunde ju va gaj.

På sysset var det sig likt. Vi stoppa varsitt sexpack under armen och jag greppa en special och mot kassorna gick vi. Meh groggvirke då, undrade Löken och jag sa att det kirrar vi på macken, så han kunde chilla. Haru leg sa killen i kassan till Gurra och när det var min tur langa även ja fram min lapp. Vi har ingen övre åldersgräns här (även om det skulle behövas i vissa fall, typ ditt), sa svennen och tog emot mina stålar; två hundringar. Va fan ville jag säga, men när ja såg mina rynkiga händer som langa över sedlarna fick ja liksom inte fram ett ljud. Shit ja va en jävla gubbe!

Guran och Löken undrade vad jag sysslade med så ja greppa den gröna kassen och följde efter dem ut. De verka inte bry sig att jag va typ nittisju år, så jag sket i det också. This is life, sa Gurra och knäckte en bärka direkt. Vi andra ville ju inte halka efter direkt så vi gjorde likadant. I parken stannade vi och slappade, pscht! sa ölen när vi öppnade den och det enda som saknades var ett knippe brudar i bikini.

Fatta om man hade en guzz vid var sida och två lax på fickan, sa jag och då kände jag det. Båda två alltså. Två guzz och två lax. Shit asså! Guran och Löken fluktade avundsjukt. Jag mådde fett bra, men så när jag tittade närmare på den ena bruden såg jag att hon liksom skiftade i grönt. Hela hennes hud verkade typ insmord med karamellfärg.

Så jag sprang. Fan jag visste inte vart jag sprang jag var bara skiträdd och bakom mig ropade Löken att va fan stanna ditt pucko hon är inte alls farlig ju! Men jag visste ändå att hon var det. Löken måste blivit smittad eller nåt sånt. Jag kutade tills jag kom fram till nåt slags stup och nedanför flöt lava. Jag hann inte stanna så jag föll. Föll och föll och föll och det verkade aldrig ta slut. Och där var den gröna tjejen igen och hon gapskrattade åt mig tills hela hennes ansikte var uppfyllt av en enda stor skrattande mun. Skaru ha nåt mer eller, frågade svennen i kassan. Nä sa ja jamen gå då du blockerar kön sa han.




Prosa (Novell) av c.c
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-02-05 14:21



Bookmark and Share


  reagan
du skriver bra och roligt tycker jag! många texter här försöker vara så jävla speciella men dina är raka med fina krumbukter utan att du verkar försöka skriva på något annat sätt en ditt egna!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c