Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar som kommer och går


Förbjudna tankar

Är det förbjudet att drömma

är det förbjudet att tänka

mina tankar

mina drömmar

går till en annan

går till en kort sekund

då du smekte min kind

då du berörde mig.

Men jag tillhör inte dig.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 819 gånger
Publicerad 2007-02-05 17:20



Bookmark and Share


  Albert
den också... du är en riktig människa
beröringar är det nåt med, nåt väldigt mycket, farligt är det
du skriver enkelt och snyggt
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström