Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågar du riskera att explodera?

explosiv kärlek
är den som når längst
men det är också den
som är farligast
så jag nöjer mig med
drömmarna




Fri vers av Elália
Läst 400 gånger
Publicerad 2007-02-05 17:53



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
ja det är så, kärlek har tendensen att bara bli för mycket! Fint skildrat på få och starka rader!
2007-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália