Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är över nu.

den jag älskar
är oftast inte vad jag åtrår
och den jag åtrår
är inte alltid någon jag gillar.

vad jag gör är oftast inte bra
och vad jag nonchalerar är oftast sånt jag nångång ska...
jag tycker om att spela dubbel för att det är sån jag är
och jag hamnar ofta i emotionella trubbel för att jag aldrig av misstagen lär.

mina krav är inte höga
så länge det är perfekt
en definition som någon annan
kanske anser är defekt.

att luras av nån annan
är nått jag inte tål
tar ut min seger i förskott
och söker nya mål.

((trots att glasrutorna är immiga är det ingen omöjlighet att kunna se igenom
jag såg framtiden genom hjärtats konturer som jag målade med fingret))


slutet är nära
uppoffringarna små
ändå är det något
som hindrar mig att gå

kyss mig nu hårt
en sista smak av lust
och blås på mig igen
en ännu uthärdad pust

av livet som vi delade
och syret du mig gav
ända till den dagen
då hoppet sig begav.




Fri vers av Elália
Läst 1047 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-23 21:35



Bookmark and Share


  Rosen VIP
..mina krav är inte höga
så länge det är perfekt..
just så är det nog för många av oss..den bekymmerslösa tillvaron tycks ju många gånger vara den bästa..
det första stycket är ändå bäst.. de orden säger allt..
mycket bra skrivet!
2008-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália