Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot all förmodan.


Du vet,
det gör mig svag
inför dig
och det vet du,
för att du är

precis likadan.


Du vann inte
den kamp vi talade om
under första mötet.
Jag la mig platt
redan då.




Fri vers av Elália
Läst 699 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-31 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália