Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

komplikation. multiplikation.

jag med mina ord.

och du med din existens
uppbyggd av ekvationer.

jag är rätt dålig på matematik, du vet.

och jag tröttnar lätt på att inte förstå.




Fri vers av Elália
Läst 712 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-07 19:48



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
jag slår på spiekn i dessa ord..Helt underbart korat och helt matematiskt sunda/B
2008-04-07

  Sofie Viktoria
Här kände jag igen mig. Verkligen. Haha!
2008-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Elália
Elália