Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Enda Jag Vill Säga Just Nu

Tack
Tack för att du är
För att du finns
För att du ser mig

Tack för allt du har visat mig
För alla saker
Jag har gjort fel
Utan att veta om det
Tack

Tack
Nu vet jag att även jag
Och andra
Kan hitta någon
Som man älskar
Och inte omdelbart
Inte ser en

Och att det inte bara finns en
Utan fler

Tack för att du gav mig
Något man kan kalla
Självförtroende

Tack för att du har gett mig
En ny syn på livet
Det finns glada
Upplyftande
Människor

Såna som vill hjälpa en
Utan att själv ganga av det
Som är utanför familjen

Tack

Sjuhundrafortioniomiljarderupphöjttilltusen tack
För allt




Fri vers av Max T
Läst 409 gånger
Publicerad 2007-02-05 17:56



Bookmark and Share


  Lithia
Va gulligt :) ja e så glad för din skull!
2007-02-05

    Cammo
åh, vilken fin text. verklgien tackamt skrivet. Jätte fin
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T