Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suck från ovan

högt över ord, form och tankar
där friheten bor
en ängel frustar och fnyser
och ned på oss glor

hon ser tusen stjärnor falla
i prydliga led
de glöder, sprakar och glimmar
hela vägen ned

mitt i vårt synfält de dansar
ändå ingen ser
hon skakar sitt tjocka hårsvall
åt den fars som sker

varenda sekund hon hoppas
någon enda själ
ska inse det hon redan vet
innerligt och väl

att undrens tid ej är förbi
ännu finns det hopp
för var förblindad stackare
klädd i jordisk kropp




Fri vers av Maud Li
Läst 458 gånger
Publicerad 2007-02-05 23:16



Bookmark and Share


    BetweenTheLines
schysst knåpat i ett trevligt budskap
2007-02-09

  karolina d
den är hoppfull, bildrik och humoristisk.
2007-02-07

  Therés
underbar! Bokmärkt! Högsta poäng!
2007-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Maud Li
Maud Li