Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häll läsk över mig för jag bubblar inte tillräckligt

som att säga att du är en klyscha personifierad och
mena något fint som att begå småbrott om natten utan
att det skadar någon
mer än små stickningar i ögonen hos vissa
som att få ögonkontakt i ögonblicket
då orgasmen kommer

som att ha en ferrariröd moped som
de säger egentligen är ett smycke som
matchar skinnjackan som att vara femton år
som att känna hur någon somnar med
andedräkten intrasslad i ens hår

som att skrika musik högt som att
hoppa tills fötterna blöder som att känna
alla tusentals svettiga kropper som pulserar
omkring som att inse att inget av det är hälsosamt
och strunta i det som att känna hur någon
stönar under ens tunga

som att känna kolsyran porla innanför en
klibbande t-shirt som att låta sommaren
komma riktigt nära som att bada naken i en
svart insjö en ljus sommarnatt som att hångla
med jeansen på

som att dela den sista folkölen som att
vara frustrerad i en taxi på väg genom
storstadsnatten som att färga håret rött
som att brottas tills det nästan inte
längre är på skoj som att fumla med
knapparna som att inte med ord
kunna säga hur mycket jag känner




Fri vers av c.c
Läst 384 gånger
Publicerad 2007-02-05 23:22



Bookmark and Share


    okysat
Fruktansvärt tilltalande, trots att du skriver utan skiljetecken blir det lätt att följa dina tankar, och jag tycker mig i början urskilja en distans till ett regerande ideal som jag omedelbart fastnar för.

Det finns rader som får mig att leta efter andan, det är egentligen simpla men är ack så talande och så direkta och står på tröskeln till magiska;
(mer än små stickningar i ögonen hos vissa)
som att få ögonkontakt i ögonblicket
då orgasmen kommer

samt;
som att brottas tills det nästan inte
längre är på skoj som att fumla med
knapparna som att inte med ord
kunna säga hur mycket jag känner

Att hångla med jeansen på, det är något det.
Jättebra, jag skall med glädje följa dina kommande alster!
2007-03-15

  reagan
precis så. som att känna livet rinna inuti, igenom, runt runt. fint tycker jag!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c