Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återfunnen vän

Nu har jag hittat den jag letat efter
den jag saknat så mycket
min mobiltelefon
som låg i syrrans handväska.




Övriga genrer av Lilla_syster
Läst 524 gånger
Publicerad 2005-01-31 20:16



Bookmark and Share


    Hades Is Rising
skitgutt!
Vem blir inte meterialist i dessa tider!?
2005-02-22

    Lisa Johansson
en verkligen jätte bra dikt!
2005-02-04

  Sara Boström
så kan mobiltelefonen eller ens dator nästan kännas som en person. Väl fångat på få rader!
2005-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Lilla_syster
Lilla_syster