Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är minusgrader i dag.


Paus

I dag tog våren paus

Vintergäcken sluter sina kronblad

Jag kryper in i lerans värd

Snart ska vi öppa oss igen

Vända oss mot solen

Låta solens possitiva strålar

tina våra frusna liv.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 336 gånger
Publicerad 2007-02-06 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström