Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kattfan - att ta sitt ansvar

jag drar en katt i svansen och hoppas på
att ingen står gömd bakom kyrkporten och
ser på för om mina solglasögon inte
är tillräckligt mörka finns det risk för att
vi får ögonkontakt och då kanske personen
som tjuvkikat kliver fram och ger mig en blöt
kyss eller en svidande örfil jag blir kanske
generad och försöker trugande bjuda på glass
för visst är det varmt att stå framför kyrkporten
att träta och då kanske personen istället
för att slåss/kyssas börjar le och då ska jag
fråga att va fan katten då vem tänker på den




Fri vers av c.c
Läst 396 gånger
Publicerad 2007-02-06 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

c.c
c.c