Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första haiku. Var ju tvungen att prova... =)


Vårens vackra scenario - Haiku

blommorna spirar
fåglar återvänder hem
marken slukar snön




Bunden vers (Haiku) av joaols
Läst 387 gånger
Publicerad 2007-02-06 22:13



Bookmark and Share


  Smultris
Inte alla kan skriva haiku, men du lyckas finfint... trots att det är din första gång... mycket bildmålande och vackert.
2007-02-28

  astranova
mycket vacker liten haiku, med precis rätt känsla. speciellt bra jobbat om det var din första haiku!
2007-02-25

  [ShadowWalker]
En härlig hoppfull känsla... att den spirande våren helt tar över vintern från dess frostbitna grepp...

En helt o hållet regelrätt Haiku, dvs KANON!


(Ett par önskemål som jag fick, som jag även tror du skulle vinna på dock är att i en Haiku skippa stora bokstäver samt centrera texten det blir ett skönare blickfång och flyt då...*le*)

Fortsätt så här polarn...!!!
2007-02-06
  > Nästa text
< Föregående

joaols
joaols