Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild och fri



Som flygande svanar

i kilformad formation

Finner jag poesins värld

Vild och fri

Lycklig i det olyckliga

Vackra tankar och ord

Och jag är som en öppen bok






Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 207 gånger
Publicerad 2007-02-07 10:04



Bookmark and Share


    sunnanvind
Kan bara instämma det du sagt!
Bra skrivet!
2007-02-08

  Ronny Berk
ordbrukandets frihet är ljuvlig... Dina ord och tankar vackra...
2007-02-07

    Bodil Sandberg
Det här är ju precis som det verkligen är...perfekt fångat i ett vackert nötskal!!!!!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt