Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ser

Du såg mig
när jag ännu var ett barn

Du såg mig
jag visste inte vem Du var

Du såg mig
jag började förstå vem Du var

Du såg mig

jag var sedd av Dig
Du gav mig liv

Tack för att Du ser mig än idag




Fri vers av Lenac
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-02-07 13:55



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket fin! Man får många tankar kring denna...
2007-02-23

  Marreb
Åh! Vad fint! kramis
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lenac