Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det innersta rummet

i tystnaden under stillheten
där tvingas hon möta sitt innersta rum
ett rum med en dörr hon försiktigt under många år
öppnat på mer och mer

hon bär en längtan så djup skapad av Livet själv
en längtan som följer henne dag ut och dag in
ibland är den starkare än andra dagar
att bjuda in Livet, Kärleken och Sanningen mer och mer

"fyll mitt lilla rum med Ditt liv
rensa ut all bråte från min vrå
stråla ditt ljus där mörker fortfarande råder"

tala ord av tro, hopp och kärlek och framtid i mitt liv
håll mig ömt om handen och led mig på den oupptäckta vägen
var den stora lycktan i mitt liv

välkommen till mitt innersta rum igen
in i mitt liv med Ditt liv"


Amen




Fri vers av Lenac
Läst 445 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-19 16:37



Bookmark and Share


  Marreb
Han har hört din bön. Gillade delen \"längtan skapad av Livet självt\"... djup ropar till djup. kram
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lenac