Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om natten och ingenting

natten har kommit med sitt svarta täcke
breder sig ut över stad och land

stjärnorna de tusen lyser så klara
på natthimlen de skapar konst av äkta vara

fångat de flesta i djupaste sömn
dock hålls vissa vaken av en eller annan sak


...

där, i tystheten om natten
sitter hon och funderar på livets poesi

smärta, glädje, lycka, kärlek, sorg...och ingenting
ja, allt och ingenting

...

mellan allt och ingenting tänker hon till
"kanske är det dags att slumra till innan solen den sköna tittar hit"




Fri vers av Lenac
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-03-14 00:52



Bookmark and Share


  Marreb
Igenkännande och bra fångat.
2007-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Lenac