Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så ett frö


så, i mitt hjärtas åker
ett frö av livgivande kraft
där hopp om blommning
kan växa till liv




Fri vers av Lenac
Läst 491 gånger
Publicerad 2007-04-23 21:42



Bookmark and Share


  Marreb
Helt jättevackert Lena. kram
2007-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lenac