Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemma


Du, den vackraste av renhet
Du bär en närhet av ljuvaste frid
en kärlek som djupaste oceaner
full av nåd och sanning

när jag känner doften av Dig
vet mitt inre att jag kommit hem




Fri vers av Lenac
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 07:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en finstämt vacker hyllning den texten...ja...
2008-03-19

  Marreb
Vackert.
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lenac