Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är livet fyllt av frågor, av smärta och sorg.


Frågor som söker svar

så många frågor
som söker svar

så många sår
som söker helande

så många bundna
som söker frihet

men

alla ser inte
alla förstår inte
alla vill inte

men

Du ser
Du förstår
Du vill

möt mig Du. jag vill!







Fri vers av Lenac
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-07 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lenac