Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla blomman

jag såg dig lilla blomma
du vid vägkanten stod

sten och smuts på torr mark
inget hinder för dig var

så liten men så fylld av liv
färg och form

ditt liv ingav mig hopp

hopp om att leva
inte bara överleva




Fri vers av Lenac
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-02-07 15:14



Bookmark and Share


    eva m h
Att kunna blomma utan de idealiska förhållandena är inte dåligt!
2007-02-07

  Marreb
Wow, du bara kan så här rakt upp o ner! Blir lycklig och imponerad och lite stolt oxå... att jag har en sån diktsyrra!
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Lenac