Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så glad att detta inte längre är min verklighet.


J\'aime Des Choses Quand Elles Sont Commes Elles Sont

Je t\'aime
Beaucoup

Je veux seulment
Être ton ami

Pas plus

Peut- être rève
Un peut
Mais c\'est tout

Existe
Et je suis
Contente




Fri vers av Max T
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-02-07 19:23



Bookmark and Share


  Lithia
Jag blir helt mållös. Den är så vacker. Och på franska, som är ett så himla underbart språk! (Som passar bra ihop me de vackra orden).
Och jag fattade vad som stod :) *stolt*
Jag älskar sista stycket. Så vackert formulerat. Kärleken kräver inget mer än så.
2007-02-07

    Cammo
åhh, vilken fin. Du valde helt rätt språk för att skriva på.
åh, jag älskade innebörden och slutet, helt underbart.
\"Existe
Et je suis
Contente\"
Ibland så är man verkligen nöjd om bara någon existerar.
2007-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Max T
Max T