Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frysta sekunder med underliga tankar

bilbromsarna som tjöt,
jag försökte inbilla mig
att det var en sjungde fågel.
att det var sommar.
att det var varmt.
att nuet försvann.

kraften från
ett par bilbromsar
kunde inte rädda ett liv.
kunde inte ersätta fåglarna.
kunde inte smälta snön.
inte värma en frusen själ.

de trollade bara bort nuet.




Fri vers av misa
Läst 257 gånger
Publicerad 2007-02-07 21:08



Bookmark and Share


    Nattviol
ja, jag gillar trolleri
även om det bara är för en kort sekund....
och huxflux så är det vår....
2007-03-25

    Sushi
hej misisen! du är lika mysig som ditt marsvin och dina etxer är så fina.

//en liten tjej som beundrar dig ♥
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

misa
misa