Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla flicka - vad hände dig?

du lilla flicka
vad hände dig?

du kom till
du övergavs av din första famn
du var en av många övergivna
du fick en ny famn, ja många nya famnar
du kände glädje och kärlek

men

du fick en famn för mycket av någon annan
lilla flicka, vad hände dig?

du lilla flicka, jag tänker på dig
jag ber en bön för dig









Fri vers av Lenac
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-02-08 10:13



Bookmark and Share


    sunnanvind
Åh vad fin...
Stark! Ja, vad hände?...
2007-02-23

  Marreb
Jättestark. Den berör.
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Lenac