Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dag ska jag gå på svärmors begravnig


Begravning

I dag är det min svärmors begravning

Jag känner inget

är inte ledsen

gråter inte

saknar inte henne

Tänker ÄNTELIGEN


Nu får jag

dåligt samvete

Är jag en dålig människa

eller............. ?









Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 842 gånger
Publicerad 2007-02-08 10:25



Bookmark and Share


  Annmargreta
Din dikt om svärmor lsår som en blixt i mig.
Min svärmor lever och det känns som hon
kommer att överleva mig.
hon äter upp sin son(min man)
Mycket bra skrivet!
2007-02-28

  Albert
nä du är ingen dålig människa
inte i det här i alla fall
du är en riktig människa
(hon gjorde inte ditt liv lättare, precis), tänker jag
2007-02-11

  VITRIOL
Kanske är det just en sådan känsla som ligger ärligt och blottande nära den befrielse som död kan skänka. Bra och modig dikt!
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström