Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Khugg

Du blöder och dör
Jag är kniven som hugger
Orka skura golv




Bunden vers (Haiku) av MIKAEL (som är en avart av rädisa)
Läst 732 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2007-02-08 11:23



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Nä precis, orka..
Ha, läckert!
2007-09-26

    Din Mormor
Mitt i prick!
2007-08-08

  skogsälva
det är klart den är kort, nu såg jag att det var en haiku.
2007-02-09

  skogsälva
Aj. Det gjorde nog ont. Tror att jag fastnade för dikten eftersom jag själv skriver dikter från andra sidan. Det är jag som blöder. Du som hugger. Och jag känner mig träffad.
Kort men det går bra för den är så konkret, hård och iskall. \"orka skura golv\" är så jävla nonchalant och lite psykopatiskt.
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

MIKAEL (som är en avart av rädisa)
MIKAEL (som är en avart av rädisa)