Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att din hud

Tänk att din hud
smakar så gott
då du rodnar




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-08 22:19



Bookmark and Share


  sabina stark
Sött och gott. Så fint.
2007-02-09

    Charlotte S
Sött!
2007-02-09

  Gawain
Den här smakar hallon, vildhallon för att vara mer precis... *ljuvlig- absolut ljuvlig!*
2007-02-09

    ej medlem längre
Mycket enkelt och vackert, tack
2007-02-09

  Söder
tror jag det... *ler* ...kort och mycket bra...
2007-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist