Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En broder


Du själv du vet....

Som du är!som du såg ut,som du sa dej intet ,utan minet av de,upp du stod å du blommade igen,STOLT jag är!Gillade inte men gillar de du är nu å intet de va som du sa.Ärlighet.....du å jag..vespor,djungelballo,tårar,storsjöodjur,som få groo,I dagens ljus,i nattens mörker å månens sken,jaget du har för att jag alltid älskar dej glöm alldrig de min broder.




Fri vers av isa Larsson
Läst 201 gånger
Publicerad 2007-02-09 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson