Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rallykalle.

Allt bara går av med en fart som inte sätter stopp för de som jag tycker att de ska sätta stopp för,Jag skriker av all ilska jag har STOPP men de lyssnar inte utan gör mej galen av ilska å jag skriker allt jag kan,kärlen i min kropp bara bubblar av kokande blod som vill vila ett tag,men snart är de över SNART.Å då ska jag köra,som den rallykalle jag är...hahaha.




Fri vers av isa Larsson
Läst 374 gånger
Publicerad 2008-03-05 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson