Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fylla mina lungor.


Andas

Har inte ord för saknaden å längtan till de härliga livet med luft så lungorna kan andas å hjärtat slå,kvävs gör jag sakta sakta jag lever inte har längre å har alldrig gjort de heller å kommer alldrig göra de måste tillbaka måste tillbaka.Måste ha mitt liv igen...men min kärlek då????? Vet inte om jag kan leva har eller de vet jag å de kan jag inte mina vackra fjäll måste å ska jag tillbaka till å fylla mina lungor igen å få kraft.




Fri vers av isa Larsson
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-12 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson