Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som om jag skulle förstå dej...eller du mej.


Du ingen är som du...

Trygghet i sikunder i massor,kärlek i mängder,trygg bakom din rygg,lämnade allt jag hade.Ingen ser mitt blödande sår,vi är förblinade av de vackra,å av de vi gör,en del saker går förblindat förbi oss tillsammans.Vi tar varandra förgivet allt förofta,men vi älskar ju varandra,för kärlekens skull.För våran skull tillsammans ska vi bygga den brygga där vi kan släppa ankare.




Fri vers av isa Larsson
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-06 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isa Larsson
isa Larsson