Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hisnande, ja tack... hissmusik, nej.


Kurvig som en gitarr.

Dina välvägda musikrader flödar fritt
att njutas av så många flera
än mina sju omusikaliska
sinnessträngar.

Temporärt klingar nödrimligt kärt.
I vilken takt kan jag greppa din välformade hals?
hur hårt vågar jag trycka dina välstämda band?
Hur länge trivs din runda sarg mot min behövande höft?
Vågar jag spela ut min bara själ?
låta fingrarna flyga vår sång?

I extasen mitt i ett cresendo hittade fågeln in.
Sökte sig där vibrationerna ljöd som starkast.
Borde inte kunna ta sig, men gjorde det på ett magiskt vis.
Skapade ett ny, heligt svårspelad melodi. Innerligt vacker.


\"Förbrukningskärlek\"
känns som för mycket från bäcken,
för lite från säcken. Eftersmakar nej.
Formar en Lidl.se kedja
av själlöst fulla frysdiskar för stunders stingande bukfylla.

Kärleksaffär för dom...
\"som tar nästan vad-som\".

Och lämnar somlig kvar.
Undrande.




Fri vers av Antropofagen
Läst 706 gånger
Publicerad 2007-02-09 12:59



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
gillar dina metaforer i denna
vi konsumerar människor nuförtiden
sorgligt men sant
2007-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen