Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dont kill your darligs, tickle them!   Ibland kanske tonerna blir lite väl tydliga. Men det struntar jag i. För Cocilliana-Etyfinet stärker absintnensen.


Löjtnant Flöjt och Fina Fellninatio.


Inget tär
som distanser
att egenhändigt
förtrollas

Veckor bär
diskrepanser
kargt oländigt
får hållas

 

Se, en trollflöjt
i toaletten
lyckoglipa
nöd som lag

drömskt ohöljt
för tabuletten
ylar säckpipa
morgondag




Fri vers av Antropofagen
Läst 1955 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2007-10-04 20:18



Bookmark and Share


  Nina Ahlzén
sparar denna lilla dröm..
2008-07-29

  lodjuret/seglare VIP
fantastisk text, om jag går på syntest oxå så kommer jag åter till den här och läser mellan raderna sen

jag förstår inte hur du
bär dig åt
bara att du gör det

själva texten får en korg med löv
2007-10-25

  Nina V A
haha checked checked royal tattoo fan cocillana har onekligen effekt!
2007-10-18

  wayward - taiga
öhj fan, det var nån dom slog en drill och tydligen inte bara trainspotters i högländerna :)
2007-10-17

  Bodil Sandberg
Jag gillar den här lyckoglipande rimdikten...kulig minsann...med säckpipieackomanjemang och allt...!!!!
2007-10-06

  fillatelli
Hahaha...

Din självömkande råtta !

Vänta bara !

Det finns nåt som kommer ..
2007-10-06

  Inkarasilas
Ah, lite längtan på morgonkvisten,
läckert lekfullt, och klistrar leenden!
2007-10-05

  Agnes B* Lörinczi
påhittigt och färgglatt, en släng av Villons lekfullhet som jag relaterar till rent spontant
2007-10-05

  Lilla My* VIP
Ordvirkeri för hög och låg...läses med smile..kul*
2007-10-04

    Lillemor
Ordsmideri o tankesnickeri
fortlöper i finfina fantasiflanker.

Det är en stor glädje att läsa
någon som har sådan
lust o lekkänsla i
och för orden, som du har!
2007-10-04

  Erik L
Skickligt skrivet med hög koncentration. Intressant uppbyggnad med rim över stroferna.
2007-10-04

  Lena Krantz VIP
Riktigt fin och nästan begriplig, fast bara nästan! *skrattar*
2007-10-04

  Carlita
hehe.. jag måste garva lite åt bilden, o framhålla att cocillana är inte bara gott utan får en även att må som en king :)

jag gillar speciellt den inledande delen i denna sköna skapelse.. snälla gör en poesifilm där du spelar säckpipa i bakgrunden :):)
2007-10-04

  aftermath
som en vacker sång
vad annars
vore
bättre
-applause brother!
2007-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen