Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du...

Du brukar ta på mig och smeka mig,
men är det mig du rör och känner?
Du säger att jag finns i dina tankar,
men är det mig du tänker på?
Du brukar titta mig i ögonen,
men är det mig du ser?
Du säger att du lyssnar på mig,
men är det mig du hör?
Du säger att du älskar mig,
men är det mig ditt hjärta slår för?
//Annie 070209




Fri vers av Hannie
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-02-09 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannie
Hannie