Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets färger


Trasmattan

Vävstolens dunkande

hjärtatats slag

vävens matt trasor

rand efter rand
alla olika

ljusa mörka
en del i obestämd färg

livets ränder

ljusa minnen, mörka minnen
längtan, kärlek, smärta

allt vävs in
så länge hjärta slår

livet blir den trasmatta
vi väver den till

och

lägger på nyskurat golv

där vi beskådar, förundras
och minns

då vi känner igen
färgen i mattans båder






Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 527 gånger
Publicerad 2007-02-09 18:00



Bookmark and Share


  Albert
den också... hur vacker man kan bli
trots allt
2007-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström