Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra tårar...

Jag ser
Jag ser dig
dig
Personen jag älskar
Det var inte meningen att du skulle vara här!
Jag vill inte se dig
Tårarna börjar rulla ner för mina kinder
Jag vänder mig om och börjar gå därifrån
Du springer ikapp mig och kollar mig i ögonen
Jag vänder bort blicken, jag vill inte se dig i ögonen
Du kramar mig, du vet ju att det är du som har orsakat det här
Det var ju du som krossade mitt hjärta
Tårarna fortsätter rinna, jag sliter mig loss ur ditt grepp…
Och springer rakt ut i vägen, det kommer en bil och kör på mig
Nu ligger jag där, helt stilla
Du kommer springande och tar mig i din famn
Du håller om mig och kramar mig
Innan jag drar mina sista andetag viskar jag i ditt öra:
Jag älskar dig!
Sedan är jag borta för alltid och nu är det dina tårar som rinner




Övriga genrer av MikaChan
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-02-09 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MikaChan
MikaChan