Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tider på dygnet

Störd
förstörd
rytm

Timmarna
är som
förryckt

Förvirrande
fördrivande tid
är allt som återstår




Fri vers av Mats L.
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-02-03 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.